5. juni 2014

Egmont Magasiner er nomineret til Kantineprisen 2014

Landbrug & Fødevarer uddeler til oktober Kantineprisen til Danmarks bedste kantine. Thomas Møller, køkkenchef for Egmont Magasiners kantine, er nomineret.

Mening med måltidet er temaet for Kantineprisen 2014. Det er ellevte gang erhvervsorganisationen Landbrug & Fødevarer tildeler de køkkenchefer, der skaber de bedste kantiner, anerkendelsen vurderet udfra kriterierne:

1. Holdninger til kvalitet, råvarer og smag
2. Bæredygtighed, synlighed og tendenser
3. Værdiskabelse for brugerne
4. Fødevaresikkerhed og kulinarisk kvalitet går hånd i hånd.

»Jeg er meget stolt over at Thomas er nomineret til landet bedste kantine. Thomas og hans team går på arbejde hver dag og laver mad med kærlighed og efter Hahnemanns Køkkens principper, hvor gode råvarer, stærke faglige kompetencer og velsmag og variation er i fokus,« siger Trine Hahnemann. Hun og Thomas Møller præsenterede Kantineprisens jury for køkkenets arbejde 3. juni på Axelborg. En præsentation, der førte til en nominering i selskab med Liselotte Olsen fra Cheval Blanc hos BDO i Århus og Søren Ernst fra Eurest, Compass Group Denmark, hos Telia i København.

I løbet af sommeren gæster juryen kantinen og får selv syn for sagen til den endelig beslutning om, hvem der skal modtage prisen på Fødevaredagen 28. oktober i Aarhus.

Egmont Magasiner har godt 200 daglige gæster, og vi spurgte vi én af vores gæster i kantinen om hans ærlige mening om køkkenchef Thomas Møllers arbejde.

»Når man spiser i Egmont Publishings kantine, så er man fuldstændig bevidst om, at man spiser mad lavet fra bunden, mad, der er lavet af ordentlige råvarer og med fokus på sundhed og ernæring. Uden at det overhovedet er kedeligt – det er aldrig kedeligt, og der er aldrig sprunget over, hvor gærdet er lavest. Og så er der en stor ‘drøjde’ i maden. Man bliver så rigeligt mæt, selv om man ikke står over for en buffet med 30 forskellige muligheder,« siger Jesper Uhrup Jensen, redaktør for madmagasinet Gastro. Læs hele Uhrups mening her.

Læs mere om Kantineprisen hos Landbrug & Fødevarer.

Til forsiden…