20. september 2016

Er du vores nye kok på Microsoft?

Vi i Hahnemanns Køkken har travlt og søger en kok snarest muligt til vores team på Microsoft, hvor vi dagligt laver frokostbuffet til 550+ personer, forplejning til møder samt konferencer og events. Vores koncept har fokus på økologi, bæredygtighed, lokale producenter og kvalitet, og vi har et pænt budget at arbejde ud fra.

Du skal være glad for mange forskellige opgaver og trives med hurtigt at kunne omstille dig fra storkøkkensproduktion, til sandwichproduktion og til tallerkenanrettet VIP-frokost.

Vi har fart på hver eneste dag, og det er vigtigt, at du befinder dig godt med dette og kan overholde skarpe deadlines.

Der roteres i partierne jævnligt, og du har frie rammer til at udfolde din kreativitet og selvstændighed i samspil med køkkencheferne.

Vi søger en kok, der har passion for at glæde mange mennesker hver eneste dag med frokost og mødeforplejning, og som også er idérig og kan nytænke menuplanlægning både ift. store appetitlige frokostbuffetter og mindre VIP-selskabsmenuer.

Vi er en dynamisk arbejdsplads med familievenlig arbejdstid fra kl. 6.30–14.30. Dog forekommer der aften-, og weekendselskaber, som vi skiftes til at tage.

Endeligt er vi et hold med et stærkt teamwork og kollegafællesskab, hvor humor både er en væsentlig del af hverdagen og vores drive – også på ekstra travle dage.

Send dit CV og ansøgning til canteenl@microsoft.com. Du kan også skrive til denne adresse, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Til forsiden…