18. juni 2007

Nye ansigter på Frokostkompagniets kontor

Trine Hahnemann skal bruge mere tid på at arbejde kreativt og være iværksætter.

Hun skal, sammen med sin svigerinde, Sophie Christensen, bruge sine evner på Hahnemann & Co.

Hahnemann & Co. driver moderne madforretninger, »Urban Grocery«, for alle der har brug for sund mad på højt niveau til familien, vennerne eller bare sig selv.

Ved siden af skal Trine Hahnemann skrive danske og internationale kogebøger og madartikler i Alt for Damerne, hvor hun er at finde hver torsdag. Hun er desuden på morgen TV det næste halve år.

Ny direktør:

For at kunne gøre dette har Trine Hahnemann ansat Bo Damgaard Asmussen som adm. direktør. Han skal lede firmaet med afsæt i det arbejde der gjort i de sidste 10 år. Trine Hahnemann vil stadig, som bestyrelsesformand, være en aktiv del af Frokostkompagniet.

Bo Damgaard Asmussen kommer med en solid baggrund: han er uddannet kok fra gode restauranter i København, har været produktionschef, varetaget konsulentopgaver samt været kantineleder og produktudviklingschef i wip/Fazer Amica. Han har taget en række lederkurser og er ved at færdiggøre HD(O).

Trine Hahnemann mener at Bo Damgaard Asmussen er det rigtige valg til at styrke og udvikle Frokostkompagniets »sjæl«, som er: Sundhed for gæsterne, gastronomisk hverdagsmad og medarbejderne i centrum.

Han har både den faglige kompetence og de menneskelige egenskaber der skal til for at modernisere firmaet.

Ny regnskabschef:

For at styrke økonomifunktionen er Per Henriksen ansat som regnskabschef.

Per Henriksen har i sin karriere bestridt alle de niveauer der findes i en økonomiafdeling og er den rette til at lave de nødvendige kundespecifikke løsninger til vores økonomifunktion.

Per Henriksens store erfaring og overblik skal bruges til at bygge systemer og rutiner op som vil betyde bedre service til samarbejdspartnere og ansatte.

På gensyn ved buffeten i kantine hos Frokostkompagniet og ved disken i Hahnemann & Co.

Trine Hahnemann
Bestyrelsesformand

Til forsiden…