11. maj 2017

Terrior Symposium 2017 i Toronto

Terroir Symposium, finder sted for 11. gang 29. maj i Toronto, Canada, og tiltrækker mere end 1.000 innovative og kreative meningsdannere fra madkulturbranchen. Trine deltager i en morgenpanelsession, der udforsker udfordringerne med at skabe en regional korn-økonomi og fuldende cirklen mellem landmand, møller, bager, brygger og kunde.

Terroir Hospitality samler nyskabende og kreative meningsdannere fra madkulturbranchen, herunder kokke, mad- og drikkeeksperter, forfattere og virksomhedsledere. Organisationen tiltrækker folk, der arbejder seriøst med værtsskab, og som søger kontinuerligt at udvikle og forfine deres karriere. Terroir er et non-profit komité af branchefolk, der afholder et årligt symposium om uddannelse, netværk, deling af kollektive ressourcer og opbygning af et fællesskab, der hjælper med at styrke industrien.

Dette års symposium afholdes på Art Gallery of Ontario.

Breaking Bread
Trine deltager i symposiet og taler på en morgensession ‘Breaking Bread’ (at bryde brød). Her undersøger et panel af brød- og bage-eksperter udfordringerne med at skabe en regional korn-økonomi og fuldende cirklen mellem landmand, møller, bager, brygger og kunde. Panelet ser på nuværende dyrkningsprogrammer, der er designet til at opnå kornsorter med højere udbytte og fremragende smag, som samtidig kan skabe profit for landmændene.

Panelet består desuden af Chris Wooding, økologisk bonde fra Ironwood Organics, Henry Willis, bager fra Humble Bread og Dawn Woodward, fuldkornsbager og medejer af Evelyn’s Crackers. Panelet er modereret af den canadiske mediepersonlighed Pay Chen.

Flere danskere og lækker mad på programmet
Talerrækken er domineret af kolleger fra den anden side af Atlanten, men fra Danmark deltager også kok og partner Nicolai Nørregaard og forsknings- og udviklingschef Kyumin Hahn fra den danske Michelin-restaurant Kadeau. Tidligere chefforsker ved Nordic Food Lab Josh Evans, der er aktuel som medforfatter på bogen On Eating Insects: Essays, Stories and Recipes, der udkom i maj 2017, deltager i sessionen ‘The Science of Flavour’. Se hele symposiumprogrammet og talerrækken her.

Udover det omfattende program med oplæg og paneldebatter, præsenterer symposiet et lækkert madprogram.

En partoutbillet (hel dag) koster $300 CAD og en halvdagsbillet $200 CAD. Hent din billet i dag på www.terroirsymposium.com og besøg Terroir Symposiums Facebook-side.

Foto af Terroir Hospitality.

Til forsiden…