31. oktober 2013

Trine laver mad til en udsolgt søndagsfrokost til Wells Food Festival

Søndag den 20. oktober lavede Trine Hahnemann mad til flere end 100 mennesker til en usædvanlig pop-up-søndagsfrokost på rådhuset til Wells Food Festival i det sydlige England.

Et hold af kendis-kokke tilberedte hver sin ret af lokale efterårsråvarer, og Trine stod for en vegetar-speltotto med den lokale stolthed Sharpham Park-spelt.

Wells Food Festival er et endagsarrangement, der hylder kvaliteten, diversiteten og smagen af råvarer fra Somerset, og som skal stimulere til større bevidsthed om de lokale fødevareproducenter og deres madvarer.

I år inviterede Wells Food Festival gæsterne til at deltage i et gammeldags te-selskab, til at taste deres mad-quiz-talenter, og til at besøge farmer’s markedet.

Søndagsfrokosten på rådhuset blev hurtigt udsolgt, og er du på de kanter til næste år, skal du holde øje med frokostprogrammet på siden her.

Til forsiden…