15. juni 2016

Trine i debat om kvalitet på Folkemødet 18. juni

Folkemødet rammer for sjette år i træk Bornholm 17. og 18. juni. Trine Hahnemann deltager i Madkulturens debat om kvalitet inden for mad, måltider og fødevarer 18. juni kl. 11.30–12.30. Er det kun eliten, der kan købe ind på en god madkultur?

Kan man smage kvalitet, må en vare smage forskelligt fra batch til batch, og hvornår er god kvalitet god nok? Er kvalitet en succes i sig selv? Det er blot nogle af de spørgsmål, som Trine og resten af det skarpe panel bestående af Niels Karstensen, HR-direktør i Coop, Fie Hansen-Hoeck, direktør for Fooducer, Joachim Knudsen, administrerende direktør hos McDonald’s, Mads Meisner fra Høstet, Havtorn Bornholm Aps debatterer i Missionshuset i Allinge til Folkemødet. Debatten modereres af livstilsekspert Anne Glad.

»Jeg nægter at acceptere præmissen om, at det kun er eliten, der kan købe ind på en god madkultur. Hvis vi ser på økologisk mad, så mener jeg, at alle i Danmark fra lavere middelklasse og op har råd til at købe økologi. Det er et valg. Så kan det godt være, at der ikke er råd til så mange rejser eller andre goder, men det er et valg,« siger Trine Hahnemann og peger på at hele idéen om, at vi sætter os ned og spiser et måltid sammen til frokost, har en kæmpe indflydelse på vores madkultur.

Til Folkemødet 17.-18. juni fyldes Missionshuset i Allinge med mennesker, meninger og mad til den højaktuelle debat om, i hvilken retning Danmarks madkultur stikker. Madkulturen serverer en oplagt debatmenu over de tre bærende emner uddannelse, kvalitet og turisme for et hold skarpe debattører. Se hele Madkulturens debatprogram her.

Til forsiden…