21. januar 2016

Trine taler ved The International Forum of Entrepreneurs

1. og 2. februar fejrer Basque Culinary Center den tredje udgave af det internationale forum for iværksættere. Trine Hahnemann deltager og giver et foredrag på andendagen om at lede og drive en kantinevirksomhed gennem 20 år.

Dette års udgave af International Forum of Entrepreneurs lægger særlig vægt på urbant iværksætteri med fokus på, hvordan virkeligheden i store byer betinger den måde, vi spiser, producerer og distribuerer mad.

Entreprenører fra hele verden
Forummet, som er en del af the Culinary Action Initiative, samler entreprenører fra fødevareindustrien og den gastronomiske sektor fra forskellige dele af verden i San Sebastian. I panelet af eksperter er blandt andre peruvianske Gaston Acurio, en af de mest indflydelsesrige figurer på den gastronomiske scene. Han ejer mere end 35 virksomheder i 13 lande, kokken Jose Avillez der driver mere end 6 restauranter i Portugal, Ricard Camarena, kok og iværksætter i Valencia, den svenske kok Fia Guliksson fra Food in action og Trine Hahnemann. Se programmet og alle oplægsholderne her.

»Vi insisterer på at fremme et kald rettet mod iværksætteri, ved at skabe et sted, der inspirerer og besjæler, men især, rører folk. Vores mål er, at initiativrige folk med gode ideer tager fra Culinary Action Forum med nyttige vidnesbyrd og konkrete redskaber til at udvikle deres projekter med succes«, erklærer Joxe Mari Aizega, generaldirektør for Basque Culinary Center.

Til forsiden…