Vores personale

Hahnemanns Køkken beskæftiger primært faglært personale. Vi har en meget stabil personalegruppe og er meget stolte af en række af vores medarbejder kunne fejre 10 års jubilæum i 2014.

Køkkenchefen skal være en stærk leder med høj faglig integritet og kreativitet, overblik samt god kompetence indenfor organisering. Vi lægger meget engagement i at få startet de kantiner, vi driver, op på en grundig og ansvarlige måde. Derfor er det vigtigt med et stærkt team til at støtte op om forretningen. I det daglige vil en souschef og organisationen i Hahnemanns Køkken kunne understøtte køkkenchefen i at lave det kvalitetsprodukt, kunden efterspørger.

Vi ønsker at ansætte elever i vores kantiner, hvis der er mulighed for det. Dermed kan vi være med til at uddanne unge mennesker inden for vores branche og præge dem med vore værdier og kunnen.

Kontakt mellem gæst og køkkenpersonale er vigtigt. Den daglige dialog og service skal være tip top. Derfor skal personalet være på gulvet i frokosten og sørge for, at alting kører.

Kokkene fra Hahnemanns Køkken deltager fra tid til anden med Trine Hahnemann i ind- og udland ved konferencer og som gæstekokke på forskellige restauranter. Køkkencheferne i Hahnemanns Køkken har erfaring fra mange restauranter, hvor de tidligere har arbejdet. Medarbejderne spiser også ude sammen, diskuterer mad og udveksler kogebøger samt laver pop-up restauranter med mad på restaurantniveau; det er med til at holde os på tæerne.

Til forsiden…