Hahnemanns Køkken

Det var ønsket om at lave kantiner, der var spændende og tidssvarende, der fik Trine Hahnemann til, i 1996, at stifte Frokostkompagniet. Maden skulle være hjemmelavet fra bunden, og servicen sat i højsædet. Udgangspunktet skulle være den enkelte medarbejders sundhed og trivsel.

Frokostkompagniet hedder nu Hahnemanns Køkken ApS og ejes og ledes af Trine Hahnemann. Hahnemanns Køkken har ca. 40 fastansatte medarbejdere der laver mad til 2400 gæster i 8 kantiner i det Storkøbenhavnske område.

Desuden arbejder Trine i både ind- og udland med at forbedre vores madkvalitet og med bæredygtig udvikling. Hun holder foredrag om ny nordisk og skandinavisk mad, har holdt 2 TEDx Talks og udgivet en række kogebøger om hverdagsmad på både dansk og en række andre sprog. Erfaringerne fra alle disse aktiviteter kommer ud i de kantiner, som drives af Hahnemanns Køkken.

Til forsiden…