Vi bestræber os på at blande ideer om mad fra den store verden med lokale traditioner og standarder herhjemmefra.

Lokalt og globalt

I Hahnemanns Køkken tilstræber vi at blande det globale med det lokale.

Vores principper om gastronomi, måltidskultur og bæredygtighed er udviklet på baggrund af diskussioner rundt omkring i verden om mad, fødevarer, landbrug, sundhed, kultur og spisetraditioner. Der er en masse madkulturer fra alle mulige dele af verden, som vi lader os inspirere af og gerne vil formidle.

Vi bestræber os på at blande ideer om mad fra den store verden med lokale traditioner og standarder herhjemmefra. For os er det skandinaviske køkken…

  • det lokale køkken;
  • mad, der bygger på de råvarer, der findes i områdets »spisekammer«;
  • mad med en »ren« smag, hvor krydderurterne, salt og peber og tilberedningsmetode fremmer smagen;
  • påvirket af sæsonens råvarer, hvor lyset og varmen, kulden og mørket påvirker appetitten og valget af retter.

Det skandinaviske køkken, som Hahnemanns Køkken arbejder efter, er et skandinavisk hverdagsmåltid sat ind i en global ramme af nogle principper, der gælder overalt: råvarekvalitet, faglig dygtighed, samvær og økonomisk fornuft.

Til forsiden…