Handelsbetingelser


 

Handelsbetingelser

Fortrydelsesret

Hahnemanns Køkken forbeholder sig retten til at aflyse kurser og events ved for få tilmeldinger eller ved undervisers/foredragsholders sygdom. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at flytte sin tilmelding til et andet arrangement med ledige pladser, eller få pengene retur. Ved aflysning eller ændring kontaktes de tilmeldte pr. telefon eller e-mail. Der garanteres ikke for, at aflyste arrangementer oprettes på et senere tidspunkt. Billetter til kurser og events kan ikke ombyttes, men kan videregives til tredjemand. Kurser og events kan ikke refunderes ved købers manglende deltagelse, fx pga. sygdom.

Forbehold

Der tages forbehold for tryk-/tastefejl, udsolgte kurser og events, afvigelser fra det skrevne samt viste billeder. 

Personlige oplysninger

Personlige oplysninger afgivet i forbindelse med køb videregives ikke til tredjepart. Oplysningerne opbevares i elektronisk format og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere i Hahnemanns Køkken. Hahnemanns Køkken modtager ingen information om konto, kortoplysninger eller lignende. Vi modtager udelukkende besked om, at bestillingen er betalt. Navn, adresse, telefonnummer og e-mail gemmes. Mailadresse er købers personlige brugernavn. IP-adresse registreres i tilfælde af falske bestillinger, som politianmeldes. 

Betaling

Betaling sker ved bestilling. Kun bestillinger foretaget fra Hahnemanns Køkkens website eller sites godkendt af Hahnemanns Køkken er gyldige. Når bestillingen er gennemført, modtages en ordrebekræftelse på e-mail. Al kommunikation i forbindelse med elektronisk betaling sker via en betalingsserver med størst mulige sikkerhed via en krypteret SSL-forbindelse efter forskrift fra PBS. 

Sikkerhed ved online betaling

Der ligger et regelsæt til grund for elektroniske betalingsløsninger, som har til formål at opretholde størst mulig sikkerhed mod misbrug. Hvis du opdager en betaling, du ikke kender til, og som er trukket fra din konto, er det kortudstederens (pengeinstitut, finansieringsselskab eller lignende) pligt at tilbageføre beløbet til din konto. Venligst kontakt kortudstederen for yderligere information.

 

Hahnemanns Køkken 2 ApS, CVR 38792857

Kontoradresse: J. A. Schwartz Gade 12, 2100 København Ø

Forretningsadresse: Sankt Kjelds Plads 14, 2100 København Ø

Telefon: +45 26206208

 

Der kan anvendes følgende betalingskort: Dankort, Visa, MasterCard, MobilePay.